Moțiunea de cenzură. Zamfir: Iohannis are ocazia ca, în 48 de ore, să numească un guvern

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Senatorul Daniel Zamfir a vorbit despre situația stârnită de moțiunea de cenzură depusă de PSD, după ce PNL a sesizat CCR.

"Noi am depus o moţiune de cenzură pentru că am considerat şi a văzut o lume întreagă felul în care Guvernul a scăpat de sub control situația sanitară şi cea economică. Am aduce noi în România o stare de incertitudine sau de haos? Nu. Domnul preşedinte are ocazia ca, în 48 de ore, să numească un guvern şi nu ar exista niciun fel de problemă. Dacă vrea să o facă. Dacă vrea să rămână țara în haos, este la latitudinea domnului preşedinte. Să conteşti dreptul opoziției că depune o moţiune de cenzură, atunci când consideră că lucrurile au scăpat de sub control, este aberant.

Ce spunea purtătorul de cuvânt al partidului în legătură cu reacţia unui parlamentar din PRO România era doar o constatare a faptului că preşedintele partidului spune public de foarte multă vreme că va vota această moţiune, că acest guvern trebuie dat jos şi un senator are o altă părere. Atât şi nimic mai mult. Că Pro România va vota sau nu moţiunea este decizia pe care acest partid o va lua pentru că noi am spus, de o bună bucată de vreme: aici lucrurile nu mai pot fi gri. Alb sau negru. Susţii acest guvern, este în regulă, nu votezi moţiunea. Consideri că acest guvern a dus tara pe marginea prăpastiei, votezi moțiunea şi schimbi acest guvern. Lucrurile se vor limpezi la începutul săptămânii viitoare", a spus Daniel Zamfir, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel