Moțiune Năsui. Gorghiu a intervenit: ”Stimați PSD-iști, asumați-vă! Analfabeții sunt ai voștri!” Aplauze în sală

Alina Gorghiu (PNL) a luat cuvântul, marți după-amiază, în cadrul ședinței Senatului în care se dezbate și votează moțiunea simplă „O Românie în agonie, cu Năsui la Economie”.

„Stimați colegi, dați-mi voie să invoc în această sală a Senatului o diferență de luare de cuvânt față de Cameră. Până acum am asistat la tot felul de Ghiță în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului... Vociferau din sală și nimeni nu le tăia microfonul. Aceleași personaje numite Ghiță care, odată venite la microfon, habar nu au să facă acordul între subiect, predicat, gen sau număr. Stimați PSD-iști, sunt ai voștri, asumați-vă! Analfabeții sunt ai voștri! Sunt niște golani care în sală huiduie și nimeni nu îi pune la punct”, a spus Alina Gorghiu, moment în care a primit aplauze. 

„Golanii stau acasă, nu pe listele parlamentarilor!”, a continuat Alina Gorghiu. 

„O să vă rog să reveniți la decență. Avem niște miniștri în sală pe care - vrem, nu vrem - trebuie să-i respectăm pentru că au votul majorității parlamentarilor, nu ai PSD-ului. Au susținerea noastră și decența ar trebui să fie apanajul fiecărui senator, nu doar al celor care susțin Guvernul”, a conchis Alina Gorghiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel