Urmărește emisiunea live


Moțiune ministrul Mediului. Oana Florea: USR susţine că e preocupat de poluare, dar nu spune nimic despre 'gunoaiele de la Sectorul 1'

PSD nu va vota moţiunea simplă împotriva ministrului Mediului, a declarat luni deputatul social-democrat, Oana Florea, în plenul Camerei Deputaţilor. 

'Eu nu zic că nu avem probleme de mediu, nu zic că nu trebuie rezolvate, dar să te apuci să faci pe genunchi moţiuni, uneori să nu ai nici măcar numărul de semnături necesar şi, mai mult, să le faci cu privire la un ministru pe care l-ai votat şi l-ai avut ministru în guvernarea ta, pentru că domnul ministru Tanczos Barna a fost la Mediu şi în guvernarea USR şi acum, deci atunci era bun, acum nu mai e bun. PSD nu va vota această moţiune', a spus Oana Florea.

Ea a adăugat că, deşi USR susţine că e preocupat de poluare, nu spune nimic despre 'gunoaiele de la Sectorul 1' sau despre poluarea din Bucureşti.

'În urma guvernării useriste avem două lucruri de excepţie - un PNRR care prin excelenţă se remarcă prin câteva sute de milioane de euro pentru consultanţă, că înţelegem că şi de aia domnul Ghinea s-a grăbit să plece din funcţia de vicepreşedinte, mai avem urări de bine din partea pensionarilor pentru că le-a oprit creşterea pensiilor cu acel 9,4% din PIB în PNRR. Şi mai avem, din păcate, oameni proaspăt operaţi daţi afară din Spitalul Foişor. Cam cu asta am rămas din scurta guvernare de la USR. Înţelegem din moţiune că USR este încă supărat că noi toţi, mai puţin ei, am votat acea lege prin care asigurăm funcţionarea unor hidrocentrale care erau finalizate în proporţie de 90 şi ceva la sută. Deci USR nu este pregătit să avem energie curată şi ieftină în contextul în care o întreagă Europă este în criză energetică', a susţinut Oana Florea.

Camera Deputaţilor dezbate luni moţiunea simplă a USR împotriva ministrului Mediului, Tanczos Barna. Moţiunea este intitulată 'Amar de mediu. Ministrul Tanczos Barna trebuie să plece cât încă mai avem păduri de apărat'. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel