Moțiune - GUVERNUL DĂNCILĂ A CĂZUT. Bogdan Chirieac: Declaraţia lui Ludovic Orban contribuie la scăderea instabilităţii politice din România

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat, la cald, rezultatul votului moţiunii de cenzură dar şi discursul lui Ludovic Orban susţinut după aflarea rezultatului. 

Bogdan Chirieac, întrebat cum comentează discursul de după moţiune al lui Ludovic Orban, cel care i-a mulţumit lui Klaus Iohannis pentru implicarea în succesul acestui demers a declarat că are motive suficiente pentru a face acest lucru. 

"Ludovic Orban are pentru ce să-i mulţumeascu preşedintelui. Domnul Klaus Iohannis s-a implicat direct şi în 26 mai, şi în trecerea acestei moţiuni de cenzură. Iar faptul că domnul Orban anunţă că dânsul este candidatul de prim-ministru, într-o oarecare măsură contribuie la scăderea instabilităţii politice din România în această perioadă.

Fiindcă aşa cum vorbeam mai devreme, de o săptămână se vehiculau alte persoane pentru postul de prim-ministru. Faptul că domnia sa este, din capul locului, candidat de prim-ministru, este foarte bine. Ştim că liberalii îşi asumă guvernarea, pentru că dacă venea un tehnocrat sau un diplomat în funcţia de premier, senzaţia pe care o ai e că PNL şi Klaus Iohannis nu-ş asumă rezultatele acestei moţiuni de cenzură",  a declarat Bogdan Chirieac în direct la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel