Moțiune de cenzură. Orban face anunțul

Raluca Turcan și Ludovic Orban
Raluca Turcan și Ludovic Orban

Parlamentarii liberali vor depune o moţiune de cenzură împreună cu colegii din Opoziţie, a declarat vineri preşedintele PNL.

Ludovic Orban a adăugat că, atunci când se va lua o decizie, aceasta va fi anunţată. „Când vom lua o decizie, vă vom anunţa public. Normal că o vom depune, împreună cu colegii noştri din Opoziţie”, a declarat Orban într-o conferinţă de presă.  

În altă ordine de idei, amintim că, tot vineri, Ludovic Orban i-a solicitat lui Călin Popescu-Tăriceanu să demisioneze din funcția de președinte al Senatului şi a făcut un apel la senatori să voteze în favoarea cererii DNA de începere a urmăririi penale a acestuia, aşa cum vor proceda liberalii. „Solicit demisia din funcţia de preşedinte al Senatului a domnului Călin Popescu-Tăriceanu. (...) Decizia dacă un cetăţean este sau nu vinovat este luată de instanţele de judecată. Orice încercare de victimizare politică, ca urmare a formulării acestei cereri de urmărire penală, nu face altceva decât să arate odată în plus că Dragnea şi cu Tăriceanu folosesc puterea politică nu pentru a îmbunătăţi viaţa cetăţenilor, nu pentru a pune în practică programul de guvernare cu care s-au prezentat în faţa cetăţenilor, ci că uzează de puterea politică dobândită numai în scop personal şi pentru a scăpa de anchetele penale sau de urmările faptelor comise de cei doi. De asemenea, solicităm senatorilor să voteze aşa cum va vota PNL - şi anume în favoarea cererii de urmărire penală”, a declarat, vineri, preşedintele PNL într-o conferinţă de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel