MOȚIUNE DE CENZURĂ. Corlățean: DEZASTRU, să plece!/ Tăriceanu, ULTIMATUM

Partidele de opoziție s-ar putea alia pentru a vota o moțiune de cenzură împotriva Guvernului. 

Titus Corlățean a vorbit în direct la România TV despre moțiunea de cenzură pe care liderii PSD doresc să o depună împotriva Guvernului. 

”Cred că nu este un secret faptul că public mai mulți lideri ai partidului au anunțat deja și, fără să mă consider lider că nu am funcție de conducere în structura națională, am anunțat și eu în Parlament că vom depune o moțiune de cenzură pentru că este necesară pentru faptul că această guvernare, pe fond, este un dezastru în România, pentru că este o guvernare care și minte. Este nevoie de o moțiune de cenzură pentru că acest Guvern care profită și de starea asta de urgență pentru a strânge șurubul, pentru a-și promova clientela politică economică și așa mai departe, trebuie să plece. Acest Guvern face rău României”, a declarat Titus Corlățean.

Tăriceanu: Guvernul trebuie să fie foarte atent 

În cadrul emisiunii moderate de Lili Ruse, a reacționat și Călin Popescu Tăriceanu cu privire la o posibilă moțiune de cenzură împotriva Guvernului. 

Liderul ALDE spun că au făcut o foaie de parcurs în domeniul economic, iar, dacă Guvernul nu va fi atent cum tratează această problemă foarte serioasă și va sfida în continuare Parlamentul, nu rămâne altă opțiune decât a moțiunii de cenzură. 

”În momentul acesta, dacă ne uităm pe tabla de șah vedem că avem o serie de probleme foarte serioase. Declarația peședintelui, problema majorării pensiilor, problema revenirii la normalitate în viața de zi cu zi și revenirea economiei. Noi, la ALDE, am făcut deja o foaie de parcurs ce poate fi punctul de plecare pentru întreprinderile mici și mijlocii care își doresc să reia activitatea. Guvernul trebuie să fie foarte atent cum manevrează și cum tratează aceste probleme pentru că dacă va sfida în continuare Parlamentul atunci sigur că se va trezi cu o moțiune de cenzură, nu este exclus”, a declarat și Călin Popescu Tăriceanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel