Simonis: Guvern corupt, incapabil, toxic. Citez din colegii de la USR și PMP

Alfred Simonis
Alfred Simonis

Alfred Simonis se arată indignat de faptul că mai mulți parlamentari PSD au anunțat că s-au îmbolnăvit sau că trebuie să stea în izolare din cauza coronavirusului. 

Alfred Simonis, deputat PSD, a intervenit în direct la România TV unde a fost întrebat care este situația actuală în PSD, înainte de moțiunea de cenzură, și dacă va fi cvorum pentru votarea acesteia. Mai mulți parlamentari PSD vor lipsi de la ședința de astăzi. 

”Este o nouă încercare de tergiversare a celor de la PNL și a Guvernului Orban, care încearcă disperat să se agațe pentru câteva zile dacă ar putea să amâne această moțiune de cenzură. Acest lucru l-a încercat încă de când am depus-o, cu atacuri la CCR. E adevărat că sunt ușor suspecte aceste îmbolnăviri subite sau declararea contacților între persoane infectate, care știau că sunt infectate, cu doar o zi două înainte de moțiunea de cenzură. Dincolo de asta eu cred că sunt șanse ca această moțiune de cenzură să fie adoptată și Guvernul să fie demis. Cred că și pentru România este absolut necesar ca Guvernul să fie demis și de aceea fac apel ca pe lângă parlamentarii PSD, cei ai PP-USL și cei ai ALDE, evident și PRO România, la toate celelalte partide care critică Guvernul cu vehemență și aici mă refer la PMP, USR, dar și la UDMR, electoratul UDMR fiind jignit cum nu a fost niciodată în ultimii 30 de ani, fac un apel la toate aceste partide politice să vină și să voteze moțiunea de cenzură împotriva unui Guvern pe care îl consideră corupt, incapabil, toxic și așa mai departe. Citez din colegii de la USR și PMP”, a declarat Alfred Simonis. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel