Moţiune de cenzură. Răzvan Cuc: Am mai trăit experimentul 'guvernului meu'

Mihai Ciobanu / 01 oct 2019 / 21:31 Salveaza PDF Comentarii
Razvan Cuc
Razvan Cuc

"Asistăm în aceste zile la un asalt al opoziției, foste și actuale, la adresa guvernării", transmite Răzvan Cuc, ministrul Trasporturilor.

"Opoziția care nu a făcut nimic în timpul cât a fost la guvernare amăgește iarăși populația cu proiecte mărețe, doar pe hârtie. Trebuie să amintim tuturor că România trebuie guvernată responsabil, nu trebuie să-i mințim pe români cu himere. Am mai trăit experimentul 'guvernului meu' - guvernul tehnocraților. Trebuie să le spunem tuturor că zero proiecte, zero kilometri de autostradă, zero fonduri europene atrase se va întâmpla și acum.

Viitorul 'guvern al meu' va face același lucru. Va oferi minciuni și promisiuni deșarte, iar cei care vor cădea în capcana promisiunilor își vor da seama că vor rămâne doar cu iluziile și dezamăgirile opoziției. Unii dintre inițiatorii și semnatarii moțiunii să nu uite că au fost și ei la guvernare, dar n-au avut curajul și responsabilitatea continuării guvernării. Ei cred că doar prin încercarea introducerii unei moțiuni de cenzură pot să “mute munții din loc”. Or să fie dezamăgiți!!!", a scris Răzvan Cuc pe pagina sa de Facebook.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23