Rareș Bogdan, eșec la moțiune: Durere personală. Dacă e cazul, înghițiți broaște râioase!

În direct, la Antena 3, Rareș Bogdan a vorbit despre șansele pe care le are moțiunea de cenzură de mâine să treacă. 

”În cazul în care noi am fi prezentat 215 voturi pro moțiune, ar fi fost mult mai ușor să convingem reprezentanți ALDE și PSD, sau chiar neafiliații sau pe cei din cadrul minorităților naționale, pe care nu i-am convins. Din păcate, în momentul depunerii moțiunii, noi am prezentat doar 176 de semnături pentru că în ultima clipă domnul Ponta a decis să voteze moțiunea, dar să nu își pună semnătura cu reprezentanții domniei sale. A îngreunat puțin negocierile, dar nu le-a blocat. (...) Nu trebuie să ne pierdem speranța sau să ne gândim că vom veni la guvernare doar anul viitor în luna decembrie. (...) Cu cât ajungem mai devreme la guvernare, cu atât mai bine”, a precizat Rareș Bogdan, în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3. 

"Dacă e cazul, înghițiți broaște, chiar râioase"

De asemenea, întrebat cine este responsabil pentru eșecul opoziției, în cazul în care moțiunea nu va trece, Rareș Bogdan a răspuns: 

”În niciun caz reprezentanții PNL care de la început au negociat onest în ideea răsturnării guvernului. Nu am să arăt cu degetul și nu am să caut vinovați, dar spun că în cazul în care nu se va reuși răstunarea guvernului se pierde o mare oportunitate pentru România. Astăzi România se împrumută cu greu, cu 4,3-4,7 % dobândă. Vă asigur că în momentul schimbării guvernului România va reuși să se împrumute ca restul țărilor din jur, dacă este cazul, adică la 1,3-1,8, maxim 2%. Țin de măsuri pe care noi le-am lua imediat. Sigur că voi avea o durere personală pentru că sutele de mii de oameni îmi spun: "Faceți orice, dacă e cazul - în mod figurat - înghițiți broaște, chiar râioase, și scăpați România din caracatița PSD”, a mai precizat Rareș Bogdan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel