Moţiune de cenzură, detalii din culisele depunerii. Olguţa Vasilescu: Astăzi m-am convins. Nu vor să dea jos Guvernul

"Astăzi m-am convins! PNL, USR etc nu vor sa dea jos Guvernul PSD!", apreciază Olguţa Vasilescu.

"După ce au depus moţiunea seara, liderii opoziţiei nu au fost prezenţi la Birourile Permanente Reunite convocate pentru a se stabili calendarul de citire şi votare a moţiunii. În sală au venit doar PSD-iştii, iar cei "direct interesaţi" să dea jos Guvernul Dăncilă au strălucit prin absenţă.

La datorie s-au prezentat doar Raluca Turcan şi Florian Cîțu, care nici macar nu aveau drept de vot şi care au fixat lung uşa pe care ar fi trebuit să apară colegii lor să voteze calendarul moţiunii. Când s-au convins şi ei că nu mai vine nimeni şi că au rămas ultimii pe baricade, au ieşit "victorioşi" la presă pentru a anunţa că "moţiunea a debutat cu dreptul"  şi că, de fapt, au dejucat planul PSD care îşi propunea să o citească "noaptea ca hoţii".

Pai nu voi aţi depus-o seara, când lumea merge la culcare? Acum tot pe noi ne certaţi că stăm la lucru peste program pentru moţiunea voastră? Sunteţi de circul lumii! Mâine vă aşteptăm din nou la şedinţă, la 10.30 (sper că vă treziţi până la ora aceea...), ca să stabilim calendarul moţiunii! Veniţi sau rămânem iar să facem conversaţii de complezenţă cu doamna Turcan?", transmite Olguţa Vasilescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel