Moțiune de cenzură. Alina Gorghiu: Demers camicaze. Este sortită eșecului. În PNL nu este nici haos, nici frică

Alina Gorghiu
Alina Gorghiu

Senatorul PNL Alina Gorghiu a explicat care este ”starea de spirit” din interiorul Partidului Național Libera, înainte de moțiunea de cenzură. Mai mult, aceasta s-a arătat încrezătoare că moțiunea nu va trece. 

Alina Gorghiu, senator PNL, a intervenit în direct la România TV unde a fost întrebată dacă există vreo emoție în ceea ce privește moțiunea de cenzură depusă de PSD și votată astăzi în Parlament. 

O să vedeți că peste câteva ore se va adeveri faptul că demersul PSD privitor la moțiunea de cenzură este un demers camicaze. Nu va avea niciun efect scontat de cei din PSD, nici măcar acela de mobilizare a primarilor PSD din teritoriu. Nici măcar nu va arăta forța PSD în Parlament pentru că va fi o moțiune sortită eșecului. În opinia mea, domniile lor astăzi nu vor avea nici măcar voturile necesare pentru a supune la vot această moțiune. Dacă PSD-ul ar fi fost un partid responsabil acest demers constituțional foarte serios, acela al moțiunii de cenzură, ar fi avut un număr de semnături necesar și suficient pentru ca această moțiune să fie adoptată. În 2019, când PNL a făcut moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, am avut peste 233 de semnături pe textul moțiunii astfel încât să avem garanția că demersul nostru va fi unul care se va solda cu picarea Guvernului Dăncilă. Astăzi, PSD are un număr insuficient de semnături pentru ca această moțiune să fie un succes. (...) În PNL nu este nici haos, nici frică vis-a-vis de rezultatul moțiunii. Astăzi PSD, PRO România și ALDE vor trebui să demonstreze că încă au acele voturi. Moțiunea de cenzură nu va trece. PSD va suferi un eșec, din punctul meu de vedere, usturător”, a declarat senatorul Alina Gorghiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel