EXCLUSIV  Moțiune cenzură Guvern Dăncilă. Greșeală făcută de PNL

Anca Murgoci / 12 iun 2019 / 18:10 Salveaza PDF Comentarii
Gigel Știrbu
Gigel Știrbu

Moţiunea de cenzură depusă de opoziţie a fost prezentată, miercuri, în plenul reunit al Parlamentului, urmând ca dezbaterea și votul pe textul moțiunii să aibă loc marțea viitoare.

Textul moțiunii de cenzură a făcut referire la eșecul organizării alegerilor din străinătate, la situația din Valea Uzului, dar și încercările repetate de emitere a ordonanțelor de urgență pe justiție. La un moment dat, o frază rostită de Gigel Știrbu din textul moțiunii a atras atenția.

”Degeaba PSD şi-a schimbat blana de mai multe ori, din FSN în PDSR, PSDR sau PSD, pentru că nu aţi renunţat niciun moment la mentalităţile şi năravurile de dinainte de 1989”, se arată în textul moțiunii de cenzură citit de Gigel Știrbu de la PNL, preşedintele Comisiei de Cultură din Camera Deputaţilor.

Greșeală

 

Evocarea FSN de către PNL este o imensă greșeală, spune jurnalistul Val Vâlcu. În Parlament doar trei partide nu au avut de-a face cu FSN: ALDE, UDMR și USR. În rest, toate partidele au avut legătură cu FSN. Fostul PD, actualul PNL, s-a numit FSN. Vorbesc de parcă nu ar fi rude. Amintim că la 11 mai 1993 FSN și-a schimbat numele în Partidul Democrat care s-a dizolvat în PNL.

Dacă ne întoarcem în timp, mai degrabă FSN este actualul PNL. Chelul își pune mâna în cap sau, mai precis, Știrbu își duce mâna la gură.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28