MOȚIUNE CENZURĂ. Băsescu: Dacă nu sunt în blat cu PSD, sunt proști

Traian Băsescu
Traian Băsescu

Fostul președinte Traian Băsescu spulberă șansele Opoziției de a trece moțiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. 

”Au aşteptat până când au fost siguri de eşec!” scrie Traian Băsescu, pe Facebook. El afirmă că i-a văzut la televizor pe Barna, Orban și Tomac ”ţanţoşi şi plini de importanţă”, anunțând cum au depus moțiunea de cenzură.

”Săracii, se fac a fi opozanţi. Realitatea tristă este că, dacă Orban şi Barna nu sunt într-un blat cu PSD-ul, atunci sunt proşti (politicieni?) de-a binelea mai ales atunci când evaluează şansele de reuşită ale moţiunii.” continuă fostul președinte. 

Momentul moțiunii, în septembrie

Traian Băsescu susține că ”Momentul moţiunii a fost în septembrie, atunci când autorităţile intrau în curţile oamenilor şi le luau porcii, atunci când evenimentele din 10 August din Piaţa Victoriei erau încă proaspete, atunci când ALDE se distanţa de PSD pentru că lui Tăriceanu i se umflase capul şi în oportunismul lui proverbial credea că numai Dragnea este penal şi el nu, atunci când UDMR nu-şi rezolvase problema predării Limbii Române în şcolile de Limbă Maghiară de către profesori calificaţi pentru predarea Limbii Române şi ameninţau cu ruperea protocolului, atunci când Bădălău îi trimetea scrisori deschise lui Dragnea, Gabriela Firea cerea demisia lui Carmen Dan iar puciştii se aliniau în spatele lui Stănescu.” 

”Atunci, în Septembrie, Eugen Tomac a trimis proiectul moţiunii de cenzură şi la PNL şi la USR, iar pe 8 septembrie eu scriam o postare prin care argumentam că acesta este momentul moţiunii. Desigur am primit replici de la "grei" fără greutate precul Ludovic Orban,Raluca Turcan, Barna şi alţi diverşi "grei" de prin PNL şi USR (să fiu scuzat că nu prea ştiu cum îi cheamă), că nu este momentrul şi că ştiu ei când va veni acest moment.” mai scrie Traian Băsescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel