EXCLUSIV  Moșteanu, strateg în campania lui Barna, despre DEMISIE: Am luat comunicarea USR de la nimic!

Lui Ionuț Moșteanu, cel care se ocupă de doi ani de comunicarea USR, i se cere demisia, la pachet cu demisiile lui Cătălin Drulă și a lui Dan Barna, după rezultatul de 14,7% la prezidențiale, în primul tur. Într-o reacție pentru DCNews, Ionuț Moșteanu a dezvăluit culisele din USR, cine-i cere demisia, dar și următorii pași. 

În USR, e un război al taberelor. Sunt cei contra lui Dan Barna, din tabăra lui Cosette Chichirău, și care-l susțin pe Nicușor Dan, dar și cei care i-au dat votul lui Dan Barna. 

Ionuț Moșteanu a afirmat, pentru DCNews, că luni seară a avut loc o discuție informală cu membrii Comitetului Politic, care sunt șefi de filiale și parlamentari. Discuția fusese anunțată și de către Dan Barna. 

Cine sunt cei care cer demisii

Deputatul USR Ionuț Moșteanu a afirmat că-n respectiva discuție informală, care a avut loc, la cald, după alegeri, pentru a vedea părerea fiecăruia și în care ”fiecare a vorbit, pe rând, câte 2 minute”, ”au fost două sau trei voci din cei 100 de membri care mi-au cerut demisia atât mie, cât și lui Dan și lui Cătălin Drulă”. Întrebat dacă sunt vocile care-l susțin pe Nicușor Dan, Ionuț Moșteanu a răspuns că da, fiind vorba despre Cosette Chichirău, Cristian Ghica, Tudor Benga. De asemenea, și Goțiu ar fi fost ”foarte vocal”. 

”Am luat-o de la nimic și am făcut-o să funcționeze. Noi am făcut #fărăpenali”

Ionuț Moșteanu a afirmat că el ”coordonează comunicarea partidului de doi ani, am luat-o de la nimic și am făcut-o să funcționeze, noi am făcut și #fărăpenali și campania de la europarlamentare, din primăvară, noi am făcut și comunicarea din campania de la prezidențiale, numai că n-ai tot timpul aceleași cărți. O să avem o analiză pe care o să o arătăm și partidului, în care o să arătăm, de unde am plecat, cu ce am jucat, ce am făcut”. El a mai precizat că echipa de campanie e aceeași, care ”a livrat foarte multe victorii până acum”. Totodată, Moșteanu a mai spus că ”treaba lui Cătălin Drulă s-a terminat acum, acea delegare de coordonare a campaniei s-a terminat odată cu terminarea campaniei, treaba mea este continuă, dar dacă va decide Biroul Național că altcineva e mai potrivit, n-am nicio problemă”. Ionuț Moșteanu crede, în schimb, că a făcut foarte bine ce a făcut până acum. ”Cătălin Drulă va veni cu o analiză a campaniei și-n funcție de asta, Biroul Național va lua o decizie” a mai spus Ionuț Moșteanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel