Moşteanu: Cîţu ne invită la negocieri în aceeaşi zi în care dă afară secretarii de stat USR PLUS

Moşteanu: Cîţu ne invită la negocieri în aceeaşi zi în care dă afară secretarii de stat USR PLUS
Moşteanu: Cîţu ne invită la negocieri în aceeaşi zi în care dă afară secretarii de stat USR PLUS

Purtătorul de cuvânt al USR PLUS, Ionuţ Moşteanu, respinge varianta unor negocieri cu premierul Florin Cîţu şi susţine că acesta 'nu mai e în poziţia' să facă o ofertă.

'Mă surprinde lipsa de logică a lui Florin Cîţu. Într-o zi în care spune că 'Hai să se întoarcă USR la masa negocierilor', în aceeaşi zi dă afară şi secretarii de stat, noaptea. Probabil vrea să îşi mai aranjeze, să mai dea nişte locuri prin partid, înainte de congres, dar cred că oamenii aceia înţeleg că primesc nişte locuri într-o barcă care se scufundă. (...)

Florin Cîţu nu a înţeles nimic din ce se întâmplă în ultimele zile şi din ce înseamnă o relaţie în coaliţie. Rămânem ferm pe poziţii: refacem coaliţia fără Florin Cîţu premier. Nu mai e în poziţia să facă o oferă. Zilele lui în vârful politicii sunt numărate, fie că o să câştige, fie că nu o să câştige preşedinţia PNL', a declarat Moşteanu, la Digi 24.

Ionuț Moșteanu a respins declaraţiile premierului Florin Cîţu, conform cărora USR ar negocia numirea unui premier alături de PSD şi AUR

'Exclud orice fel de alianţă vreodată cu PSD. Cei care au făcut alianţă cu PSD în trecut sunt cei de la PNL. Cei care au făcut şi se laudă că au făcut anul trecut blaturi şi combinaţii cu PSD sunt colegii de echipă câştigătoare, care se lăudau ieri la televizor cum treceau ei proiecte anul trecut, cu PSD, când nu aveau majoritate', a spus mai Moşteanu, lider de grup al deputaţilor USR PLUS.

Moșteanu l-a acuzat pe premierul Florin Cîţu de 'blat' cu PSD

'Legat de acuzaţiile de blat cu PSD. Singurii care fac blat cu PSD în momentul acesta sunt domnul Cîţu şi echipa dânsului în Birourile permanente reunite. De patru ori au făcut acest abuz nemaivăzut după Revoluţie, de a împiedica o moţiune să ajungă la voturi. Nu s-a mai văzut aşa ceva. Nici Dragnea nu ar fi încercat. Domnul Cîţu cu domnul Ciolacu au un blat, de vineri seara începând încoace, pentru a-l ţine pe domnul Cîţu departe de moţiune, pe care - nu înţeleg - PSD-iştii ziceau că ba o votează, ba nu o votează. Să vină la vot şi dacă vor să n-o voteze, să n-o voteze', a mai spus Moșteanu.

CITEȘTE ȘI PSD DEZMINTE orice negociere cu Iohannis privind moțiunea împotriva lui Cîțu. EXCLUSIV DCNEWS

CITEȘTE ȘI 1 octombrie, data propusă pentru votul pe moțiune. Avocatul Toni Neacșu explică de ce data e ”cam” imposibilă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel