Monica Tatoiu, aproape de bătaie cu Clotilde Armand: Noroc că a tras-o o doamnă de lângă mine. Eu nu sunt dusă la biserică!

Clotilde Armand
Clotilde Armand

Monica Tatoiu a avut un incident azi, la deschiderea anului școlar, cu Clotilde Armand (USR).

Monica Tatoiu spune că a fost la un pas de ”bătaie” cu Clotilde Armand, subiectul fiind extinderea numărului de clase la unele licee.

„Imaginați-vă dragii mei, cei care aveți copii în clasele primare sau la liceu că există licee bune pentru care toată lumea se bate și unde sunt supraaglomerate clasele. Eu sunt în consiliu director, împreună cu doamna Clotilde Armand care nu a venit la nicio ședință și de trei ani trebuia ca Primăria Sectorului 1 să extindă numărul de clase sau să nu mai trimită elevi.

Doamna Clotilde Armand mi-a zis că dacă nu îmi place să îmi dau demisia. Mă vedeți pe mine așa, ea e mai înaltă decât mine, dar noroc că a venit o doamnă”, a povestit Monica Tatoiu, la România TV.

„Dacă îi întrebi pe cei de la USR, spun că nu sunt lăsați de PSD și invers. Sunt o grămadă de probleme pentru că oamenii politici care ar trebui să rezolve problemele nu fac nimic. Iar dacă îi bați pe umăr să îi întrebi dacă au făcut ceva îți spun să îți dai demisia dacă nu îți convine”, a adăugat Monica Tatoiu.

Tatoiu a mai povestit că incidentul a luat sfârșit după ce „a venit o doamnă și a tras-o de lângă mine (n.r. - pe Clotilde Armand)”, precizând că „eu nu sunt dusă la biserică”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel