MONICA NICULESCU - TIMEA BACSINSZKY LIVE SCORE la WIMBLEDON

MONICA NICULESCU - TIMEA BACSINSZKY LIVE SCORE la WIMBLEDON. Monica Niculescu se duelează vineri cu Timea Bacsinszky, în turul doi, la Wimbledon. Partida dintre Monica Niculescu și Timea Bacsinszky este programată pentru ora 15:00 și va fi transmisă în format LIVE SCORE pe WWW.DCNEWS.RO.

UPDATE, sâmbătă: Monica Niculescu, locul 47 WTA, a fost eliminată, sâmbătă, în turul II de la Wimbledon de Timea Bacsinszky, locul 11 WTA, scor 6-4, 2-6, 2-6, într-o partidă care a început ieri, întreruptă însă din cauza ploii.

...

- Meciul a fost din nou întrerupt

1.0. Monica Niculescu începe bine setul decisiv

A început setul 3

2-6. Timea Bacsinszky câștigă al doilea set

6-4. Monica Niculescu câștigă primul set!

- Meciul a fost reluat

- Meciul a fost întrerupt din cauza ploii

2-2. Monica Niculescu este egalată!

2-1. Bacsinszky recuperează break-ul cu un game alb.

2-0. Monica reușește break-ul și se distanțează!

1-0. Monica Niculescu începe bine meciul

- A început meciul

- Jucătoarele au intrat pe teren

UPDATE 15:20: Meciul dintre Monica Niculescu și Timea Bacsinszky a fost reprogramat pentru ora 18:00.

UPDATE 14:10: Meciul dintre Juan Monaco şi Jo-Wilfried Tsonga, programat la ora 13:00, încă nu a început, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Plouă la Londra, iar startul partidelor a fost amânat. După aceea va avea loc meciul dintre Timea Bacsinszky şi Monica Niculescu.

------

MONICA NICULESCU - TIMEA BACSINSZKY LIVE SCORE la WIMBLEDON. Monica Niculescu (47 WTA) va lupta pentru un loc în turul 3 cu Timea Bacsinszky (11 WTA).

MONICA NICULESCU - TIMEA BACSINSZKY LIVE SCORE la WIMBLEDON. Partida va avea loc pe terenul cu numărul 12 și va începe în jurul orei 15:00. Primul meci al zilei pe arena respectivă este cel dintre argerntinianul Juan Moanco și francezul Jo-Wilfried Tsonga.

MONICA NICULESCU - TIMEA BACSINSZKY LIVE SCORE la WIMBLEDON. Nu este prima dată când Monica Niculescu și Timea Bacsinszky.

MONICA NICULESCU - TIMEA BACSINSZKY LIVE SCORE la WIMBLEDON. Duelul de vineri de la Wimbledon va fi al 7-lea între Monica Niculescu și Timea Bacsinszky.

[citeste si]

MONICA NICULESCU - TIMEA BACSINSZKY LIVE SCORE la WIMBLEDON. Monica Niculescu are 4-2 în meciurile directe, însă a pierdut singura întâlnire disputată pe iarbă, anul trecut chiar la Wimbledon, în optimi.

MONICA NICULESCU - TIMEA BACSINSZKY LIVE SCORE la WIMBLEDON. Timea Bacsinszky s-a impus în 3 seturi, 1-6, 7-5, 6-2. Monica Niculescu are însă câte o victorie pe toate celelalte 3 suprafețe: zgură, hard și indoor.

MONICA NICULESCU - TIMEA BACSINSZKY LIVE SCORE la WIMBLEDON. Monica Niculescu s-a calificat, joi, în runda a doua a turneului pe iarbă de la Wimbledon, al treilea de Mare Șlem al anului, după ce a dispus cu 6-1, 6-4 de sârboaica Aleksandra Krunic.

MONICA NICULESCU - TIMEA BACSINSZKY LIVE SCORE la WIMBLEDON. Monica Niculescu (28 ani, 47 WTA) a avut nevoie de doar 65 de minute pentru a trece de adversara sa (23 ani, 120 WTA), venită din calificări.

MONICA NICULESCU - TIMEA BACSINSZKY LIVE SCORE la WIMBLEDON. Krunic a avut mai multe mingi direct câștigătoare (21-10), dar și mai multe erori neforțate comise (24-7).

MONICA NICULESCU - TIMEA BACSINSZKY LIVE SCORE la WIMBLEDON. Rămâneți pe WWW.DCNEWS.RO pentru a afla cum se va desfășura meciul dintre Monica Niculescu și Timea Bacsinszky.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel