Monica Niculescu, nominalizată de WTA pentru lovitura lunii aprilie-VIDEO

Monica Niculescu a fost nominalizată de site-ul circuitului profesionist feminin (WTA) pentru titlul de cea mai frumoasă lovitură a lunii aprilie.

Monica Niculescu este candidată cu o fază reușită în meciul cu Petra Kvitova (Cehia), la Stuttgart, la scorul de 3-1 în favoarea româncei.

Monica Niculescu a fost învinsă de Petra Kvitova cu 2-6, 7-6 (5), 6-2, pe 21 aprilie, în optimile de finală ale turneului WTA de la Stuttgart, dotat cu premii totale de 693.900 dolari, după ce a ratat trei mingi de meci.

Celelalte jucătoare nominalizate pentru cea mai frumoasă lovitură a lunii trecute sunt Caroline Garcia (Franța) la Charleston, italianca Sara Errani, pentru o fază reușită la Charleston, germancele Angelique Kerber și Laura Siegemund, pentru lovituri reușite la Stuttgart.

Garcia a fost reținută în această anchetă, care își va decide câștigătoarea în urma voturilor acordate de internauți pe site-ul WTA, cu o fază reușită în meciul cu Irina Begu de la Charleston, la scorul de 4-6, 5-2, 30-15. Begu a învins-o în primul tur la Charleston pe Carolina Garcia cu 6-4, 2-6, 7-6 (3).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel