Monica Niculescu: Este îngrijorător. Și eu mă gândesc ce se întâmplă

Monica Niculescu a declarat că în principiu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, dar a precizat că are și ea temeri legate de virusul Zika, la fel ca Simona Halep.

"Simona a zis că se mai gândește (n.r. — dacă să participe sau nu la Jocurile Olimpice). Nu vreau să intru eu în detalii. În principiu eu o să joc la Olimpiadă, să vedem. Sper să fiu sănătoasă, pentru că am avut unele probleme de sănătătate și sper să fie bine. Am și eu temeri, normal. Am mai vorbit cu niște doctori, ei zic că e OK, să vedem. Unii doctori zic că e OK, alții zic că nu e OK. Deci trebuie să vedem clar care e situația. Am înțeles că e o problemă dacă ești însărcinată, acum nu știu ce se întâmplă dacă nu ești",a spus Niculescu, prezentă duminică pe terenul central de la Arenele BNR, unde a participat la Kids Day, eveniment organizat în cadrul turneului BRD Bucharest Open.

[citeste si]

Niculescu a menționat că va fi alături de Simona Halep indiferent de decizia pe care o va lua aceasta.

"Importantă este sănătatea, am spus mereu asta. Au fost probleme și la Istanbul, unde eu nu m-am dus. Deci importantă este sănătatea. Eu cred că Simona va lua o decizie bună, oricare va fi, eu voi fi alături de ea. Numai ea poate să ia decizia, nu știu ce să zic. Într-adevăr, este îngrijorător, și eu mă gândesc ce se întâmplă. Trebuie să vedem", a adăugat Monica Niculescu (47 WTA).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel