MONICA NICULESCU, eliminată de FLAVIA PENNETTA în TURUL 2 de la US OPEN 2015

US OPEN 2015. Românca Monica Niculescu, locul 41 WTA, a fost eliminată, joi noapte, de la US Open 2015, după ce a pierdut fără drept de apel în fața italiencei Flavia Pennetta, locul 26 WTA și favorita numărul 26 la Flushing Meadows.

US OPEN 2015. Jucătoarea născută la Slatina a părăsit în turul secund ultimul turneu de Grand Slam al anului, după înfrângerea în două seturi, scor 6-1, 6-4, suferită în meciul cu Flavia Pennetta.

Citește și: Asalt românesc la US Open. Simona Halep și Horia Tecău, rezultat fabulos

US OPEN 2015. Monica Niculescu a fost prea timidă la retur, n-a putut bloca atacurile violente ale adversarei, iar partida s-a terminat după doar o oră şi 21 de minute.

US OPEN 2015. Românca a părut epuizată din punct de vedere fizic, dar şi mental, iar o cauză poate fi reprezentată de efortul depus în primul tur, atunci când sportiva noastră a stat 3 ore şi 18 minute pe teren (7-6, 5-7, 6-3 cu Alexandra Panova).

US OPEN 2015. Loviturile tăiate ale Monicăi Niculescu n-au mai fost la fel de "ascuţite" ca în alte meciuri, scrie prosport.ro, iar o jucătoare de clasa Flaviei Pennetta nu a iertat-o.

US OPEN 2015. În urma eliminării Monicăi Niculescu, Simona halep este singura româncă rămasă pe tabloul de simplu de la US Open 2015.

Vezi și: Surpriză de proporții pentru Halep. Și-a aflat adversara în turul 3

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel