MONICA NICULESCU - CAROLINE WOZNIACKI LIVE SCORE la US OPEN de la 18:00

Monica Niculescu a fost învinsă de daneza Caroline Wozniacki, cu 6-3, 6-1, vineri, la New York, în runda a treia a turneului US Open. Fostul lider mondial (26 ani), ajuns pe locul 76 în lume, s-a impus destul de clar, într-o oră și 27 de minute, primul set fiind destul de echilibrat

SETUL 2: MONICA NICULESCU - CAROLINE WOZNIACKI LIVE SCORE

1 - 6 Monica Niculescu a pierdut și setul doi.

1 - 5

1 - 4

1 - 3

0 - 3

0 - 2

0 - 1

0 - 0 Începe setul doi.

SETUL 1: MONICA NICULESCU - CAROLINE WOZNIACKI LIVE SCORE

3 - 6 Monica Niculescu a pierdut primul set.

3 - 5

2 - 5

2 - 4

1 - 4

1 - 3 Break, Wozniacki!

1 - 2

1 - 1

1 - 0 Break Monica Niculescu!

0 - 0 Monica Niculescu și Caroline Wozniacki și-au făcut apariția pe teren și au început încălzirea. Meciul va începe cu Wozniacki la serviciu.

UPDATE 17:55 - Meciul cu Monica Niculescu va începe la 18:20.


Știrea inițială:

MONICA NICULESCU - CAROLINE WOZNIACKI LIVE SCORE la US OPEN. Monica Niculescu joacă pentru o calificare istorică LA US Open. În cazul unei victorii, românca își va egala cea mai bună performanță la un turneu de Grand Slam. 

MONICA NICULESCU - CAROLINE WOZNIACKI LIVE SCORE la US OPEN. Nu este prima dată când Monica Niculescu se duelează cu Caroline Wozniacki. 

MONICA NICULESCU - CAROLINE WOZNIACKI LIVE SCORE la US OPEN. Daneza este mare favorită, dat fiind faptul că a câştigat toate cele șase meciuri precedente cu Monica Niculescu fără a pierde măcar un set. Rămâne de văzut însă în ce formă se va afla astăzi.

MONICA NICULESCU - CAROLINE WOZNIACKI LIVE SCORE la US OPEN. Monica Niculescu vine în turul trei după o calificare fără emoții. Românca a învins-o pe compatrioata sa Ana Bogdan cu un sec 6-0, 6-1.

MONICA NICULESCU - CAROLINE WOZNIACKI LIVE SCORE la US OPEN. Meciul a fost mai disputat decât o arată scorul, Niculescu impunându-se după o oră și 22 de minute.

[citeste si]

MONICA NICULESCU - CAROLINE WOZNIACKI LIVE SCORE la US OPEN. Ana Bogdan, venită din calificări, a avut 10 mingi direct câștigătoare, față de 9 ale Monicăi, dar diferența s-a făcut la erorile neforțate, 33 pentru Bogdan și 15 pentru Monica.

MONICA NICULESCU - CAROLINE WOZNIACKI LIVE SCORE la US OPEN. Meciul a fost întrerupt în două rânduri pentru intervenția medicului, la 3-0 în primul set la solicitarea Monicăi Niculescu și la 3-0 în setul al doilea, la cererea Anei Bogdan.

MONICA NICULESCU - CAROLINE WOZNIACKI LIVE SCORE la US OPEN. Cea mai bună performanță a Monicăi Niculescu la US Open datează din 2011, când a ajuns în optimile de finală.

MONICA NICULESCU - CAROLINE WOZNIACKI LIVE SCORE la US OPEN. Rămâneți pe WWW.DCNEWS.RO pentru a afla cum se va desfășura partida dintre Monica Niculescu și Caroline Wozniacki. Meciul va fi transmis în format LIVE SCORE începând cu ora 18:00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel