MONICA NICULESCU - ANDREEA MITU LIVE SCORE la BRD BUCHAREST OPEN

MONICA NICULESCU - ANDREEA MITU LIVE SCORE la BRD BUCHAREST OPEN. Monica Niculescu a câștigat meciul cu Andreea Mitu și merge mai departe, în turul doi la BRD Bucharest Open.

SETUL 2: MONICA NICULESCU - ANDREEA MITU LIVE SCORE

6 - 4 Monica Niculescu a câștigat meciul cu Andreea Mitu.

5 - 4 Monica Niculescu va servi pentru meci.

4 - 4 Game Monica Niculescu.

3 - 4 Andreea Mitu preia conducerea în setul secund.

3 - 3 Egalitate.

2 - 3 Andreea Mitu nu mai face atât de multe greșeli neforțate și mai câștigă un game.

2 - 2 S-a făcut 2-2 după un game care i-ar putea reda încrederea Andreei Mitu.

2 - 1 Game Monica Niculescu.

1 - 1 Monica Niculescu închide game-ul cu un as.

0 - 1 Andreea Mitu începe bine setul doi.

0 - 0 A început setul doi.

SETUL 1: MONICA NICULESCU - ANDREEA MITU LIVE SCORE

6 - 2 Primul set a fost câștigat de Monica Niculescu, a 53 a jucătoare a lumii.

5 - 2 Monica Niculescu se distanțează pe tabelă.

4 - 2 Monica Niculescu ia un avans de două game-uri.

3 - 2 Game îndelung disputat câștigat de Monica Niculescu.

2 - 2 Avem egalitate.

1 - 2 Primul game câștigat pe serviciul ei.

1 - 1 Game pentru Mitu.

1 - 0 Debut bun pentru Monica Niculescu, dar game-ul i-a fost făcut cadou de Andreea Mitu care a avut patru greșeli neforțate.

0 - 0 Meciul începe cu Andreea Mitu la serviciu.

Monica Niculescu și Andreea Mitu și-au făcut apariția pe teren.


----

MONICA NICULESCU - ANDREEA MITU LIVE SCORE la BRD BUCHAREST OPEN. Aceasta este ziua în care vor intra pe teren, pentru pertidele lor de simplu, toate jucătoarele din România.

MONICA NICULESCU - ANDREEA MITU LIVE SCORE la BRD BUCHAREST OPEN. Pe terenul central, de la ora 14.00, joacă Monica Niculescu și Andreea Mitu, meciul lor fiind urmat de cel dintre Patricia Maria Țig și Ioana Mincă.

MONICA NICULESCU - ANDREEA MITU LIVE SCORE la BRD BUCHAREST OPEN. După aceste două întâlniri 100% românești urmează partidele pe care le vor disputa Elena Gabriela Ruse și Simona Halep.

MONICA NICULESCU - ANDREEA MITU LIVE SCORE la BRD BUCHAREST OPEN. Monica Niculescu (28 ani, 47 WTA) a învins-o pe Andreea Mitu (24 ani, 159 WTA) în ambele confruntări de până acum, în 2007, la un turneu ITF la București, cu 7-5, 7-6 (8), în optimi, și anul trecut la turneul WTA din Capitală, în sferturi, cu 4-6, 6-0, 6-2.

MONICA NICULESCU - ANDREEA MITU LIVE SCORE la BRD BUCHAREST OPEN. Monica Niculescu a declarat că își dorește ca "măcar o româncă" să ajungă în finala ediției din acest an a turneului BRD Bucharest Open și a precizat că speră să fie ajutată de public la fel ca în anii precedenți.

MONICA NICULESCU - ANDREEA MITU LIVE SCORE la BRD BUCHAREST OPEN. "E o plăcere să fiu aici, tot timpul când am putut să joc am participat. Sper să vină cât mai mulți oameni la turneu, m-am simțit excelent la edițiile trecute. Vine și Simona, toată lumea este aici, abia aștept să încep meciurile. Nu m-am uitat la tablou, îmi doresc ca măcar o româncă să fie în finală. Eu anul trecut am ajuns până în semifinale și am jucat un tenis bun datorită publicului. Vreau să fie multă lume și să ne ajute să ajungem în finală", a spus Niculescu, prezentă duminică pe terenul central de la Arenele BNR, unde a participat la Kids Day, eveniment organizat în cadrul turneului BRD Bucharest Open.

MONICA NICULESCU - ANDREEA MITU LIVE SCORE la BRD BUCHAREST OPEN. Federația Română de Tenis organizează în perioada 09-17 iulie 2016 cel mai mare turneu național de tenis feminin din România. Cu această ocazie, se vor reuni la Arenele BNR din București unele dintre cele mai mari nume ale tenisului mondial.

[citeste si]

MONICA NICULESCU - ANDREEA MITU LIVE SCORE la BRD BUCHAREST OPEN. Rămâneți pe WWW.DCNEWS.RO pentru a vedea primul duel românesc programat marți. Meciul Monica Niculescu - Andreea Mitu va fi LIVE pe WWW.DCNEWS.RO începând cu ora 14:00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel