Monica Macovei: USL promoveză candidaţi corupţi

macovei
macovei

Alianța România Dreaptă  vrea schimbarea clasei politice începând cu ea însăşi, în timp ce în partea stângă, USL promovează aceiaşi candidaţi "acuzaţi de corupţie şi de conflicte de interese", a declarat europarlamentarul PDL, Monica Macovei, sâmbătă, cu ocazia lansării alianței.

 "Vrem schimbarea clasei plitice. USL în stânga îi apără pe politicienii corupţi. ARD în dreapta are candidaţi integri şi compentenţi. ARD nu va avea nici penali şi nici colaboratori ai securităţii. USL are pe liste şi penali şi colaborator ai securităţii. ARD prin candidaţii săi oferă la rândul ei cu adevărat şansa schimbării clasei politice. Pe partea celalaltă, în stânga, USL oferă aceiaşi candidaţi acuzaţi de corupţie, incompatibili, care se ascund în poziţia de parlamentari pentru a scăpa de lege”, a spus Macovei la lansarea Alianţei România Dreaptă.

 Europarlamentarul PDL a menţionat că ARD are "prea multe de făcut pentru această ţară pentru a sta pe margine ca simpli spectatori". "De aceea, fiecare trebuie să acţioneze (…)”, a completat Macovei.

 Ea a mai spus că "inima şi motto-ul" acestei schimbări a clasei politice este fiecare din Alianţa România Dreaptă. "Avem un mesaj: schimbarea a venit. Inima şi motto-ul acestei schimbări suntem fiecare dintre noi, fiecare din această sală. Să nu uităm, în partea dreaptă avem ARD, care vrea schimbarea clasei politice începând cu ea însăşi. În partea stângă, avem USL, care pormovează aceiaşi candidaţi acuzaţi de corupţie, de conflicte de interese”, a întărit Macovei.

 "Pe 9 decembrie mergem să câştigăm cu ARD, să câştigăm alegerile. Schimbând clasa politică în România, totul se va schimba în România”, a conchis Monica Macovei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel