Monica Macovei, candidatură la Președinție: Sunt singura care îl poate bate pe Ponta

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a susținut, miercuri, o conferință de presă, în cadrul căreia a declarat că este singurul potențial contracandidat care îl poate învinge pe Victor Ponta la alegerile prezidențiale din toamnă.

"Candidez pentru funcţia de preşedinte al României: Mă interesează România, să văd competiţii curate, investiţie, locuri de muncă şi alte lucruri care se fac cu determinare, curaj şi negociere (...) Ce aduc eu nou în politică: aduc o experienţă naţională şi inrternaţională mare şi aduc obiective atinse şi la nivel naţional şi internaţional. Folosind aceste lucruri, îmi voi realiza obiectivele pentru ţară, împreună cu românii", a declarat Monica Macovei.

Ea a precizat că va candida independent la prezidențiale, ceea ce va atrage excluderea Monicăi Macovei din PDL, partid pe listele căruia a obținut un nou mandat de europarlamentar.

"Sunt singura care îl poate bate pe Ponta", crede Macovei.

"Eu vreau aceste schimbări pentru România şi vreau ca românii să vină împreună cu mine, tocmai ca să schimbăm România în bine. Folosesc acest prilej ca să îi chem încă o dată lângă mine şi o voi face pe tot timpul campaniei", a mai spus Macovei.

 Vasile Blaga: Monica Macovei "se exclude singură din partid"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel