Monica Macovei: PSD vrea să aducă dictatura în România

Monica Macovei
Monica Macovei

Monica Macovei este de părere că Victor Ponta și PSD au avut reacții slabe după tragedia din Ucraina, aceasta fiind dovada vor să aducă dictatura în România.

"Ponta și PSD au avut reacții slabe si penibile, la polul opus reacțiilor SUA și altor state NATO, ceea ce arata încă odată că intenția lor este să ne duca spre ruși. Ministrul Apărării Dușa si PSD s-au bâlbâit, au spus prostii și au mimat o "neutralitate" favorabilă Rusiei. Așa au reacționat și în februarie 2014, când ucrainenii mureau pentru libertate la Kiev.

Moartea celor 298 de oameni nevinovați este consecința directă a modului în care reacționează Rusia atunci când libertatea și democrația se apropie de granițele ei: brutal, prin violență și crimă. Implicarea Rusiei în destabilizarea Ucrainei a dus acum și la uciderea a 298 oameni printr-o lovitură de rachetă. Dictatura nu este o opțiune pentru România, însă se pare că pentru Guvernul Ponta aceasta este opțiunea", a scris Monica Macovei pe Facebook și pe propriul blog.

VEZI ȘI: Mugur Ciuvică - Monica Macovei, plângere penală. De ce îl acuză președintele GIP pe europarlamentarul PDL
 

Aparatul Boeing-777, care zbura pe ruta Amsterdam-Kuala Lumpur, s-a prăbușit joi, în jurul orei locale 16:30, în apropiere de localitatea ucraineană Grabovo, situată la circa 50 de kilometri de orașul Donețk. Toate cele 298 de persoane aflate la bord și-au pierdut viața.loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +40    Negative: 0

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiunea de mobil a siteului

nxt.m