Monica Macovei, pe urmele presei. Sorina Matei o susține: "Halucinant!"

Monica Macovei este revoltată. Candidata independentă la alegerile prezidențiale se plânge că este necăjită de presă după ce și-a inundat vecina de mai multe ori. Jurnalista B1 TV Sorina Matei susține că este halucinant cum au 'tăbărât' jurnaliștii pe Monica Macovei...

După ce s-a plâns pe Facebook că Antena 3 a deranjat-o la ora 23 pentru că și-a inundat vecina care locuiește sub apartamentul său, Monica Macovei pozează mașinile postului de televiziune România TV. 

Monica Macovei și-a inundat o vecină. Prima reacție după dezvăluirile Antenei 3

"Antena 3 a fost aici, la ușa mea, la 11 noaptea. A sunat insistent, a bătut în ușă și a cerut să i se deschidă. Antena 3 zice că este o televiune de știri. Care este știrea la 11 noaptea?", scria Monica Macovei, pe pagina sa de Facebook, după ce postul de televiziune menționat a fost acasă la vecina Monicăi Macovei, care a spus că a fost inundată de mai multe ori de europarlamentară, care a ignorat-o. 

Ulterior, Monica Macovei a făcut poze mașinii cu sigla România TV, despre care a scris: "E rândul RTV să se ocupe de inundații casnice. Ieri, în jurul orei 18.00, a fost o inundație în bloc, așa cum se poate întâmpla oricui. Problema a fost rezolvată prompt cu ajutorul vecinilor, eu nefiind acasă. Antena 3 a fost aici, la ușa mea, la 11 noaptea. A sunat insistent, a bătut în ușă și a cerut să i se deschidă. Azi, după cum vedeți în poze, RTV a priponit un car de reportaj în fața ușii mele. Cum nu sunt specialistă în inundații casnice, propun să-l chemăm pe domnul Ponta cu o barcă pneumatică". 

(w670)

Jurnalista B1 TV, Sorina Matei, sare în apărarea europarlamentarei Monica Macovei. Susține că "RTV și Antena 3 au tăbărât pe Macovei", ceea ce este "Halucinant!". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel