Monica Macovei l-a învins pe Cătălin Ivan în instanță. Primul mesaj al europarlamentarei

Europarlamentata Monica Macovei l-a învins, în instanță, pe europarlamentarul Cătălin Ivan, care acum trebuie să-i dea daune morale de 25.000 de euro.

"Cătălin Ivan a mințit când a declarat public că aș fi anchetată de o Comisie de etică a Parlamentului European. Am câștigat pe fond procesul cu Ivan. Nu m-a anchetat nimeni în Parlament, dimpotrivă, eu luam premii și Ivan mințea cu anchetarea, știind că spune minciuni", a scris Monica Macovei, pe pagina sa de Facebook. 

Europarlamentara a continuat: "L-am acționat în judecată pe europarlamentatul Cătălin Ivan, la șfîrșitul anului 2012, pe atunci membru de vază al PSD, pentru acuzații mincinoase și defăimare, pentru că a spus public că aș fi fost anchetată de o “Comisie de etică” a Parlamentului European. Acuzațiile mincinoase lansate de Cătălin Ivan au fost infirmate chiar și de oficiali ai Parlamentului European, dar, în loc să își ceară scuze publice că a dezinformat opinia publică și că a mințit, Cătălin Ivan a continuat să mă atace și să mă denigreze". 

Decizia instanței nu este definitivă. Poate fi atacată de Cătălin Ivan în 15 zile de la pronunțare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel