Monica Macovei, dispusă să devină ministru al Justiției în Bulgaria: Am spus DA, dar nimeni nu a venit să mă caute

Europarlamentarul Monica Macovei a dezvăluit, luni, că a fost întrebată dacă ar accepta să devină ministru al Justiției în Bulgaria și că, deși a oferit un răspuns afirmativ, nimeni nu a venit să o caute.   

Monica Macovei participă astăzi la o dezbatere pe tema luptei împotriva corupției: "Voci din Bulgaria împotriva corupției – cine ascultă?", organizată de inițiativa independentă "Justiție pentru toți", la Sofia, unde a dezvăluit că i s-a propus o funcție similară celei pe care a deținut-o și în Guvernul României. 

"Am fost întrebată dacă aş accepta să devin ministru al Justiţiei în Bulgaria şi am spus «Da», dar nimeni nu a venit să mă caute. Nimeni nu vrea să lupte împotriva practicilor corupte, pentru că politicienii vor deveni victime", a declarat Monica Macovei la Sofia, potrivit Mediafax.

În cea mai recentă postare pe blogul personal, Monica Macovei anunță a fost nominalizată în Bulgaria pentru premiul Fundației Giovanni Falcone, destinat personalităților care luptă împotriva corupției. 

Premiile Fundației Giovanni Falcone au fost instituite în Bulgaria în 2009, o cooperare a autorităților din Italia și Bulgaria, și se acordă persoanelor implicate în combaterea corupției și eliminarea rețelelor infracționale.

Gabriel Oprea anunță cum va vota UNPR la moțiunea de cenzură a PNL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel