Monica Macovei, atac la PSD și PNL: Partide muribunde

Monica Macovei, prezentă sâmbătă la Arad, unde a participat la lansarea candidatului partidului M10 pentru Primăria municipiului, a susţinut că PSD şi PNL, 'muribunde', trebuie înlăturate de pe scena politică.

'Scopul major al M10 este schimbarea clasei politice, lucru pe care îl spun şi mi-l doresc din 2005. Clasa politică de la noi este disperată să se menţină la putere, este o clasă politică care este criminală, care ne fură şi care refuză să plece, deşi strada le-a cerut să plece. Este o clasă politică care doreşte să conserve sistemul. (...) Suntem în situaţia în care România şi românii sunt la acest moment în faţa clasei politice. Aceasta a rămas în urmă şi riscăm să ne tragă şi pe noi. Eu consider că politicienii trebuie să fie cei cu viziune, să ne spună unde va fi România în anii 2020 sau 2050, dar ei nu ne spun nimic despre asta, nu ne spun cum ne vom creşte copiii acolo, cum va fi sănătatea, educaţia, administraţia, ţara, cum vom trăi', a declarat Monica Macovei la lansarea lui Adrian Wiener, secretar general al M10, în alegerile pentru Primăria municipiului Arad.

[citeste si]

Europarlamentara a susţinut că PSD şi PNL, 'muribunde', trebuie înlăturate de pe scena politică, relatează Agerpres.

'Toate resursele sistemului politic actual sunt folosite de cei aflaţi la putere, pentru a rămâne acolo. Noi trebuie să ne folosim toate resursele pentru a-i da jos de acolo. Nu îi putem da jos pe toţi deodată, dar trebuie să o facem pe rând. Trebuie să-i scoatem de acolo, dar nu va fi uşor, pentru că ei ţin cu toată forţa de putere. (...) Aceste partide pe care vrem să le dăm deoparte, PSD şi PNL, deşi sunt muribunde, nu vor să plece acasă, ele nu se lasă, ţin de scaune', a adăugat Macovei.

Adrian Wiener, candidatul M10 pentru Primăria municipiului Arad

La rândul său, medicul Adrian Wiener, candidatul M10 pentru Primăria municipiului Arad, a vorbit despre ceea ce îşi propune să facă dacă va deveni primar. 'În esenţă, propun arădenilor un proces de defeudalizare instituţională, eliberarea instituţiilor descentralizate de povara deservirii intereselor clasei politice, construirea unei noi maternităţi, construirea unui nou spital judeţean monobloc modern şi foarte bine dotat, readucerea ştrandului la viaţă prin finanţare europeană, înnoirea parcului de mijloace de transport în comun al Companiei de Transport Public', a spus Adrian Wiener.

În vârstă de 42 de ani, Adrian Wiener a fost director medical, iar mai apoi manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, în prezent fiind medic internist în cadrul aceleiaşi unităţi spitaliceşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel