EXCLUSIV  Monica Macovei, acuzații de trădare. Adrian Dobre: Absolut halucinant - VIDEO

Purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Dobre, a vorbit, la DC News, despre Monica Macovei, punctând că PSD se află de partea bună a istoriei.

"Mie mi s-a părut absolut incredibil, eu am spus-o cu voce tare, n-am fost diplomat în exprimare, dar mi-am asumat. Când o văd pe Monica Macovei și pe alții trădându-și țara în Parlamentul European și aruncând cu noroi în propria țară, țară care a trimis-o acolo, mie mi se pare absolut halucinant. N-au nicio limită", a zis Adrian Dobre în cadrul interviului. "Nu-ți exporta necazurile, problemele și lupta măruntă, până la urmă, a Monicăi Macovei, pentru că ea oricum e pe lângă subiect. Nu o exporta în Europa", a adăugat purtătorul de cuvânt al PSD.

Partea bună a istoriei

Acesta consideră că PSD se află de partea bună a istoriei. "Eu cred că suntem de partea bună a istoriei, pentru că, dacă acum doi, trei, patru ani de zile, discuțiile despre abuzuri, oameni din sistemul judiciar erau subiect marginal, acum iată că sistemul se schimbă, lucrurile ies la iveală într-un mod spectaculos", a declarat Adrian Dobre.

"Nu suntem cea mai coruptă țară"

"Cu toții ne dorim să nu existe corupție, dar să pui România în spațiul european ca fiind cea mai mai coruptă țară din Europa, în condițiile în care garantat nu suntem cea mai coruptă țară...", a mai zis purtătorul de cuvânt al PSD.

"Politica penală a fiecărui stat ține de suveranitatea națională. Dacă România are, în momentul de față, o trăire față de aceste abuzuri, cred că România trebuie să o gestioneze. Și cu siguranță, o va gestiona. Nu cred că interesează, până la urmă, pe nicio altă țară modul în care România gestionează această problemă. Ne interesează pe noi, aici", a concluzionat Adrian Dobre.

[citeste si]  

Interviul poate fi urmărit accesând link-ul de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel