Monica Iacob Ridzi, pe punctul de a trece la PP-DD pentru parlamentare

Monica Iacob Ridzi este pe punctul de a trece în tabăra lui Dan Diaconescu, aceasta negociind o posibilă candidatură din partea PP-DD în acelaşi colegiu în care a candidat şi la scrutinul precedent pentru PDL, respectiv colegiul uninominal 5 din Gorj, care include şi oraşul Petroşani, unde primar este soţul său.

Potrivit Mediafax deocamdată negocierile cu PP-DD nu s-au finalizat. De asemenea, potrivit unor surse apropiate dostului deputat PDL, Ridzi ar fi avut discuţii şi cu reprezentanţi ai PSD şi ai PNL.

 Monica Ridzi şi-a anunţat, în 19 septembrie, demisia din PD, afirmând că PDL a devenit "un partid al dublei măsuri".

 În aceeaşi zi, preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat că Monica Iacob Ridzi nu mai putea candida pe listele partidului deoarece este trimisă în judecată şi nu mai respectă astfel criteriile Comisiei de etică ale alianţei de centru-dreapta.

 Ulterior, Ridzi a afirmat, într-o conferinţă de presă, la Petroşani, că a acceptat să facă un pas în spate când a fost acuzată public în dosarul "2 Mai", dar în egală măsură a aşteptat de la colegii de partid doar să îi asculte argumentele privind nevinovăţia.

 Fostul ministru, alături de alte 11 persoane, a fost trimis în judecată, în mai 2011, pentru fapte de corupţie, într-un dosar legat de organizarea unor evenimente în cadrul Zilei Naţionale a Tineretului în timpul mandatului de la Ministerul Tineretului și Sportului din perioada  decembrie 2008 - iulie 2009.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel