Monica Iacob Ridzi, pe blog: În două trei luni, procurorii vor finaliza acest dosar

monica-i-r-blog
monica-i-r-blog

Deputatul PDL Monica Iacob Ridzi susţine, pe blogul personal, că procurorii au destule probe pentru a-şi continua ancheta care o are subiect principal, votul deputaţilor privind neacordarea permisiunii de percheziţie informatică, precum şi cel privind neextinderea anchetei penale nefiind de natură de blocheze justiţia.

„Exista voci care au sustinut, relativ la votul din Camera Deputatilor referitor la avizele solicitate de catre DNA, ca anchetele ar fi “obstructionate”. Fara a face niciun alt comentariu pe aceasta tema (din teama de a nu fi interpretata ca fiind subiectiva), voi cita un extras din declaratiile procurorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie, domnul Daniel Morar, date aseara la TVR 1 in emisiunea “Tema zilei”. Ele definesc, cu impartialitate si profesionalism, efectul juridic al acestor voturi pentru ancheta procurorilor. Le multumesc, pentru semnalarea acestui interviu, prietenilor mei din Colegiul unde am fost aleasa, precum si pentru sustinerea lor…“, afirmă Monica Iacob Ridzi.

Daniel Morar: În cazul Monica Iacob Ridzi procurorii vor folosi celelalte mijloace de probă

Daniel Morar – procuror sef DNA: “ …vreau sa va spun ca un fapt nu se probeaza doar cu un mijloc de proba, în cazul de fata doar cu perchezitia. Sunt mai multe mijloace de proba, mai multe probe care concura la dovedirea sau nu a unui fapt, a unui fapt penal. In cazul de fata, procurorii vor folosi celelalte mijloace de proba. Si probabil într-un interval de 2-3 luni de zile, dupa estimarile lor, vor finaliza acel dosar. Categoric ca ar fi fost bine sa putem folosi si acest mijloc de proba, nu se poate. Dar nu as spune neaparat ca e o obstructionare care sa duca la închiderea dosarului în acest moment. (…) Ancheta va merge mai departe pe baza celorlalte probe administrate.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel