Monica Iacob Ridzi intră în Parlament în urma redistribuirii

Fostul ministru al Guvernului Boc, Monica Iacob Ridzi, și-a adjudecat mandatul de deputat din partea PP-DD, în urma redistribuirii. În Hunedoara, singurul colegiu unde USL nu a obținut  peste 50% din voturi, Ridzi a obținut peste 44% din sufragii.

"Acest mandat l-am obţinut prin redistribuire, fiind singurul candidat din Hunedoara care nu e din USL. Le mulţumesc celor care mi-au acordat votul şi că mi-au dat şansa să continuu să-i reprezint ca până acum. Nu se pune problema unei colaborări cu PDL. Sunt acum într-o nouă formaţiune politică şi este un partid care poate fi dat ca exemplu pozitiv. Faptul că am avut un dosar penal a fost un dezavantaj. Oamenii au votat omul", a precizat Monica Iacob Ridzi, la România TV.

 Refugiindu-se pe listele partidului lui Dan Diaconescu, după discuții contradictorii cu Vasile Blaga, fostul ministru al Tineretului de al cărei nume se leagă celebrul scandal de corupţie, a candidat în Valea Jiului, în colegiul aflat sub influenţa soţului său, primarul Petroşaniului, Tiberiu Iacob Ridzi.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel