Monica Iacob Ridzi, în stare gravă. Ce spune soțul ei

Monica Iacob Ridzi, condamnată la cinci ani de închisoare, a fost transferată, luni, de la secţia exterioară din Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla la Spitalul Penitenciar Jilava, în baza unei solicitări de internare.

Primarul din Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi, soțul Monicăi Iacob Ridzi a avut o intervenție telefonică la România TV unde a vorbit despre acest subiect.

"Noi nu am ieșit să vorbim public despre boala soției mele, dar vreau să vă spun că ea a fost internată de nenumărate ori în spitalele din România cu afecțiunea pe care o are. Noi nu am vorbit public despre starea sa de sănătate. Am depus toate documentele în instanță și am crezut că acolo se va ține cont de aceste lucruri. Soția mea a plecat cu o dubă de la penitenciarul din Cluj spre București și această călătorie durează între 24 și 48 de ore", a zis soțul Monicăi Ridzi la România TV.

Monica Iacob Ridzi a fost condamnată definitiv, în 16 februarie, de către instanţa supremă, la cinci ani de închisoare pentru abuz în serviciu privind manifestările organizate în 2009 de Ziua Tineretului.

VEZI ȘI: Antonescu, marele ABSENT de la un eveniment important pentru Ponta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel