Monarhiștii români, anunț important pentru politicieni

Alianţa Națională pentru Restaurarea Monarhiei, Clubul Monarhiștilor Clujeni şi Clubul Monarhiştilor Bistriţeni vor să fie consultaţi pentru legea privind statutul Casei Regale a României.

"Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei (ANRM), Clubul Monarhiștilor Clujeni (CMC) şi Clubul Monarhiştilor Bistriţeni (CMB) salută preocuparea clasei politice de a găsi o formulă legală care să recunoască rolul benefic pe care îl are Casa Regală a României în societate.

Reprezentanții ANRM, CMC ŞI CMB consideră că modalitatea cea mai bună de a consacra legislativ acest rol ar fi repunerea în vigoare a Constituției din 1923 sau adoptarea unei alte Constituții care să consfințească revenirea la monarhia constituțională ca formă de stat. Credem că acest lucru poate fi făcut de către o Adunare Constituantă, rezultată în urma alegerilor legislative de la sfârşitul anului 2016.

Organizaţiile noastre își manifestă sprijinul pentru fiecare pas făcut de clasa politică pe drumul spre restaurarea monarhiei, precum și pentru fiecare restituire, fie ea și parțială, a prerogativelor regale, pentru că aceste demersuri reprezintă etape din parcursul spre restabilirea Regatului României. Ne punem la dispoziţia membrilor Familiei Regale şi Parlamentului pentru a găsi cea mai bună soluţie în reglementarea statutul juridic al Casei Regale.

Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei, Clubul Monarhiştilor Clujeni şi Clubul Monarhiştilor Bistriţeni își reafirmă loialitatea de neclintit față de Majestatea Sa Regele Mihai I, față de Alteța Sa Regală Custodele Coroanei Principesa Moștenitoare Margareta și față de toți membrii Familiei Regale a României.

[citeste si]

Cătălin Mihai, Preşedintele Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei
Cornel Jurju, Preşedintele Clubului Monarhiştilor Clujeni
Dr. Marius Pop, Preşedintele Clubului Monarhiştilor Bistriţeni
Mircea Miron, Secretarul General al Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei", se arată în comunicatul transmis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel