Mona Pivniceru va depune jurământul la Cotroceni

SEDINTA - PLEN - CONSILIUL SUPERIOR AL MAGISTRATURII
SEDINTA - PLEN - CONSILIUL SUPERIOR AL MAGISTRATURII

Mona Pivniceru va depune, joi, la ora 17.00, jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Justiţiei. CSM a luat act de demisia Monei Pivniceru iar aceasta poate fi numită în funcţie la Ministerul Justiţiei.

Preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a precizat că după redactarea hotărârii în cazul demisiei Monei Pivniceru din funcţia de judecător al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, documentul va fi trimis preşedintelui, care urmează să emită decretul de eliberare din funcţie.

“Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie nu a făcut nicio cerere ca prezenţa mea să fie necesară la această instanţă. Nici Secţia Civilă din care am făcut parte până anul trecut nu a făcut această cerere. Ar fi şi o absurditate să mă vrea, să mă revendice cineva cu atâta ardoare în condiţiile în care eu am activat la Inalta Curte în ultimul an şi nu există niciun temei ca să fie prezenţa mea necesară. Eu vă rog să nu suplimentaţi ordinea de zi cu analiza acestuio punct”, a spus Mona Pivniceru, după şedinţa CSM.

"Nu am dorit nicio clipă să scap de meseria mea de magistrat, pentru că a fost cariera mea de bază”, a declarat Mona Pivniceru, la ieșirea din ședința CSM. ”A fi un magistrat nu este un privilegiu și nici nu este o recompensă foarte mare pentru această responsabilitate. Nu stiu dacă voi fi ministru”, a mai adăugat Pivniceru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel