Mona Muscă, primul interviu după șapte ani, despre Klaus Iohannis. Cătălin Striblea: A lipsit destul

Mona Muscă, politiciană retrasă după un scandal public cu privire la colaborarea ei cu Securitatea, a acordat primul interviu după șapte ani de tăcere. A vorbit despre președintele ales Klaus Iohannis. 

Interviul a fost difuzat în emisiunea lui Victor Ciutacu, la România TV. 

"Prima apariție publică a Monei Muscă, după scandalul care a îndepărtat-o din politică, a avut loc aseară, la România TV. Victor Ciutacu a difuzat primul interviu cu fosta lidera a liberalilor, în programul său. (...) Nu știu dacă asta înseamnă o întoarcere a sa în politică și în spațiul public. Eu cred că Mona Muscă lipsește și a lipsit destul. Și că se poate întoarce liniștită. Dacă absența ei a fost o pedeapsă pentru colaborarea cu Securitatea, atunci eu consider pedeapsa ispășită. Sunt convins că mulți mi se vor urca în cap, căci fapta ramâne. Dar dacă te uiți la halul de degradare în care am ajuns, la calitatea politicienilor români, atunci doamna Muscă e binevenită și necesară pentru argumente și bun-simț. Și apoi, puteți spune cu mâna pe inimă că știți sigur ce ați fi făcut în situația ei? Bine ați revenit, doamnă!", a scris Cătălin Striblea, pe blogul său

Mona Muscă a vorbit despre Klaus Iohannis, despre care spune că are un stil cu totul aparte și că "ce s-a întâmplat la alegerile astea a fost fantastic". 

În anul 2006, Mona Muscă a intrat în centrul unor dezbateri publice legate de colaborarea ei cu fosta Securitate. Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității a considerat că fosta politiciană a făcut poliție politică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel