”Monștrii” de la Finanțe, măsură scandaloasă. Chirieac: Faliment, că așa vrea un IMBECIL

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit, astăzi, la Antena 3, despre o măsură luată de către cei de la Finanțe care poată băga orice firmă în faliment, pentru o eroare banală. 

”În trecerea contribuțiilor de la angajator la angajat, am aflat și noi ce i-a mânat în luptă. Cu asta trebuiau să înceapă! 160.000 de firme din România, cu 2,1 milioane de angajați- eu spun rotunjit- nu au plătit contribuțiile sociale la stat. (...) Când începi cu aceste cifre, nu mai ai ce să discuți.

Ah, că dl Mișa a băgat cancerul în economie- e o metastază, sper s-o scoată dl Tudose- probabil că nu a băgat-o de seamă, cu TVA split, da. Au spus ei că numai firmele cu probleme vor avea TVA split. Da, dar toate firmele cu legături cormerciale cu respectivele firme se duc tot în TVA split.

Monștrii de la Finanțe au stabilit și că dacă greșești contul de TVA și trimiți banii statului, deci statul încasează TVA-ul, dar, dacă nu trimiți în contul care trebuie, plătești o amendă de 50% din valoarea TVA-ului. O firmă în perfectă stare o bagi în faliment doar fiindcă vrea un imbecil de la Finanțe. Cu asemenea lucruri nu te poți lupta.” a comentat analistul politic Bogdan Chirieac la Antena 3. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel