Momentul zero în România! Grindeanu, după întrebarea lui Chirieac: SPUN DIRECT

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Mai există posibilitatea amânării alegerilor locale programate pe 27 septembrie? Un răspuns important vine de la Sorin Grindeanu. 

„În ce condiții partidul dumneavoastră ar propune amânarea alegerilor locale? Dacă după începerea școlilor, la fel cum s-a întâmplat și în alte state europene și în Israel, va fi o explozie a numărului de infectări, s-a luat în calcul și această posibilitate?”, l-a întrebat analistul politic Bogdan Chirieac, marți seară, pe Sorin Grindeanu, invitat în platoul Antena 3, în cadrul emisiunii jurnalistului Răzvan Dumitrescu. 

„În urmă cu o lună, două luni de zile, spuneam public că este dificil să se organizeze alegerile locale pe 27 septembrie. Aveam în calcul exact ce a spus acum domnul Chirieac. Pe de o parte, începerea noului an școlar, pe de altă parte, specificul alegerilor locale. Ele angrenează cel mai mult activele de partid din fiecare localitate. Sunt consilieri locali, primari și așa mai departe. În plus, suscită cel mai mare interes al cetățenilor, care sunt direct interesați. Din start, mi se par viciate aceste alegeri. Și vă spun cât se poate de direct!”, a precizat Sorin Grindeanu, adăugând ulterior:

„Faptul că nu poți să ai contactul direct cu cetățenii și să spui ceea ce vrei să faci pentru mandatul pe care îl vrei arată un soi de viciu. Decizia a fost dată. Doar că ce spunea domnul Chirieac e cât se poate de corect. Haosul pe care îl va genera începerea noului an școlar, așa cum arată și în celelalte țări ale UE, s-ar putea să ducă la un număr record de infectări!”

„În acest moment, singurii care au pârghii în a amâna sunt cei de la Guvern. Parlamentul nu prea mai are ce să facă”, a explicat Sorin Grindeanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel