EXCLUSIV  Momentul REVENIRII în politică. Ce l-a CONVINS pe Grindeanu. NU a fost PSD

Sorin Grindeanu  Foto: Crișan Andreescu
Sorin Grindeanu Foto: Crișan Andreescu

Sorin Grindeanu, vice-președintele PSD, a explicat în exclusivitate la DC News ce l-a făcut să revină în politică și să accepte invitația PSD. 

Sorin Grindeanu, vicepreședintele PSD, a susținut, la interviurile DC News, cu analistul politic Bogdan Chirieac, faptul că președintele Klaus Iohannis, prin discursurile sale, l-a motivat să revină în politică. 

”Toate aceste ieșiri m-au făcut și pe mine și pe alții să revin în politică. A contat foarte mult acest discurs deplasat al președintelui Iohannis. A fost unul din motivele care m-au făcut să revin. Pot să înțeleg un discurs politic. Am simțit că este mai mult decât un atac politic. Este o dorință de a desființa stânga în România. Poate că domnul Iohannis a fost obișnuit ca, indiferent de partidele politice, toată lumea să se alinieze în stil german la conducător. România are nevoie de o stângă puternică. Acest discurs abrupt m-a făcut să dau curs invitației colegilor de a reveni în partid. A contat toată această poziție publică a președintelui Iohannis”, a declarat Sorin Grindeanu în exclusivitate la DC News

VEZI MAI MULTE: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel