Momentul inedit când doi urși s-au revăzut după mult timp. S-au îmbrățișat ca frații

foto: Freepik *imagine cu rol ilustrativ
foto: Freepik *imagine cu rol ilustrativ

Doi urși grizzly au fost surprinși în momentul în care s-au luat în brațe precum oamenii, după o revedere-surpriză.

Doi urși grizzly au oferit un spectacol uluitor în Taku, pe râul Nakina din Canada, surprins de fotograful Andy Skillen. Acesta a reușit să captureze momentul exact când animalele s-au reîntâlnit și s-au luat în brațe așa cum o fac oamenii.

Andy Skillen, fotograful canadian, nu anticipa să surprindă momentul exact al reîntâlnirii urșilor după o perioadă îndelungată. Cei doi grizzly au început o joacă sălbatică în râu, comportându-se ca niște „frați” care s-au regăsit după ani de căutări.

S-au aruncat în apă, s-au mușcat ușor și s-au ridicat în două labe, toate acestea desfășurându-se chiar în fața obiectivului lui Andy, care a imortalizat momentul cu ajutorul camerei sale de fotografiat.

                                     

Ursul grizzly este o specie de urs brun care își are habitatul în America de Nord. Termenul "urs grizzly" este, în general, asociat cu membrii subspeciei Ursus arctos horribilis, însă clasificarea științifică a urșilor bruni americani nu a fost încă definitiv stabilită. Se numesc așa datorită blănii lor cu un aspect încărunțit (denumită "grizzled" în limba engleză), ce prezintă șuvițe de păr de culoare gri sau argintie. Cu toate acestea, există și opinii conform cărora termenul "grizzly" ar proveni de la cuvântul "grisly", cu sensul de a provoca groază. În ciuda aspectului impunător, urșii grizzly rareori atacă oamenii, potrivit info-natura.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel