Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul a rămas șocat/VIDEO

captură TikTok
captură TikTok

Un câine și-a uimit stăpânul într-o secundă!

Un câine a devenit viral peste noapte după ce stăpânul său a surprins un moment neobișnuit. În timp ce bărbatul era concentrat asupra activităților de pe laptopul său, patrupedul a reușit să-l surprindă cu un gest la care nu se aștepta nimeni. Pură întâmplare sau nu, poziția labelor câinelui în momentul în care sticla de apă a aterizat seamănă întru totul cu felul în care un om ar fi prins-o în brațe.

Bărbatul s-a filmat în timp ce stă în fața laptopului, concentrat asupra ecranului. Într-un moment aparent obișnuit, aruncă o sticlă goală de apă în spatele lui. Cu toate acestea, ceea ce urmează este cu adevărat uimitor: patrupedul, aflat în poziție de veghe, prinde sticla goală de apă exact ca un om și o menține nemișcată până când bărbatul se întoarce către el.

Inițial, stăpânul patrupedului nu a observat nimic neobișnuit, dar i s-a părut ciudat că nu a auzit sticla lovind podeaua. Când și-a întors privirea către animalul său de companie și l-a văzut ținând sticla între labe, a rămas fără replică. 

@worldanimalmoments The dog was like “F*ck, he wasn’t supposed to see that” ???????? #world #animal #moments #funny #explore #cat #CatsOfTikTok #funnyanimals #raccoon #dog #raccoonsoftiktok #dogsoftiktok #humor #trending ♬ Sneaky Snitch - Kevin MacLeod

„Câinele a fost ceva de genul: 'La naiba, el nu trebuia să vadă asta'”, a scris utilizatorul care a publicat videoclipul.

Internauții au fost cuceriți de reacția cățelului și au luat cu asalt secțiunea de comentarii: „Frate, cum a prins-o!", "Hai că-i tare! Vreau să-l dresez și eu așa pe al meu”/ „Încă o dovadă că animalele sunt extrem de inteligente”/ „Am râs! Privirea câinelui când este văzut de stăpân face totul”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel