Momentul ADEVĂRULUI: "Este Traian Băsescu președintele României sau… ?"

Europarlamentarul Corina Creţu consideră că participarea la europarlamentare a lui Laszlo Tokes pe listele FIDESZ, în Ungaria, confirmă că europarlamentarul maghiar face jocurile popularilor europeni din Ungaria în Parlamentul European.

"Poate cel mai grav este faptul că dl. Traian Băsescu a fost dintotdeauna conştient de agenda ascunsă a lui Laszlo Tokes. Anunţul de acum sigur nu îl va surprinde pe preşedintele României. Vorbim de Traian Băsescu, cel care, alături de PDL, l-au ajutat pe Tokes în 2007, în acea mascaradă de candidatură independentă, să câştige voturi. Vorbim de acelaşi Traian Băsescu şi reprezentanţii PPE din România care l-au votat în 2009, la braţ cu FIDESZ, pe Laszlo Tokes vicepreşedinte al Parlamentului European. În fine, vorbim de Traian Băsescu, cel care i-a acordat ordinul „Steaua României" lui Laszlo Tokes, iar acum refuză să îi retragă acest ordin. Eu îi cer din nou, public, preşedintelui României, domnul Traian Băsescu, să renunţe la această cârdăşie, să înţeleagă că prietenii domniei sale au atacat constant România. Între prietenii din PPE şi cetăţenii români, preşedintele României, indiferent de numele său, trebuie să îi aleagă pe români, trebuie să transmită un semnal, nu poate închide ochii la nesfârşit, pentru că închisul ochilor înseamnă că accepţi atacurile unora ca Tokes la adresa ţării tale. Nu poţi să consideri că un om care va candida, asumat, pentru FIDESZ a avut vreodată în vedere interesele României.

Acum este momentul adevărului pentru Traian Băsescu. Îşi asumă, măcar spre final de mandat, funcţia de preşedinte al României, sau rămâne prietenul de neclintit al domnului Tokes şi al FIDESZ? Semnalul pe care îl poate da este unul singur: să îi retragă decoraţia, să nu îi mai sprijine pe cei care ne denigrează ţara", a declarat vicepreşedintele PSD, Corina Creţu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel