Momente șocante pentru o tenismenă româncă. Bătută pe teren, de tatăl său

Tatăl uneia dintre cele mai talentate tenismene românce a fost arestat, după un meci pierdut de fiica sa. Bărbatul a bătut-o pe tenismenă, chiar pe terenul de tenis. 

Andrada Ioana Surdeanu (16 ani) este una dintre cele mai talentate tenismene din România. Ea ar fi fost bătută chiar pe terenul de tenis de tatăl său. S-ar fi întâmplat în 27 noiembrie, în cadrul turneului ITF - Marshall Open din Israel, scrie juniortennis.ru, citat de prosport.ro

Daria Krujkova, care a eliminat-o pe Andrada Ioana Surdeanu de la turneul Marshall Open, a spus că "După ce am câştigat meciul cu Ioana, ea a mai rămas pe teren cu tatăl şi antrenorul ei. Eu nu am văzut personal că a lovit-o, dar au existat martori care mi-au spus că a lovit-o de câteva ori. Ea a ţipat, iar antrenorul a fugit să aducă un prosop pentru că avea sângerări nazale. Trebuia să jucăm un meci şi la dublu, dar meciul a fost amânat. Arbitrul mi-a spus să poliţia l-a arestat pe tatăl fetei. Ioana şi unul dintre organizatori au mers la poliţie pentru a da declaraţii". 

"M-a lovit pentru că merităm"

Andrada Ioana Surdeanu a scris, pe pagina sa de Facebook: "BESTIE? Oameni buni vreau să vă spun că tatăl meu nu este o bestie! Şi dacă ar fi o bestie, v-aţi dori să aveţi toţi unca al meu! Dar şi aşa, tata nu este o bestie, este un om extraordinar, un antrenor exemplar şi un om sufletist! Nu am avut faţa plină de sânge, nu am avut nicio fractură nazală şi nu, nu a venit niciun medic la faţa locului! Recunosc că m-a lovit o dată. Şi ce? M-a lovit pentru că merităm. Vă spun eu: niciun părinte nu şi-ar dori să nu primească respect după atâtea sacrificii şi eforturi pentru copilul său. Asta am făcut eu, m-am comportat iresponsabil şi tatăl meu a avut un moment de rătăcire pe care orice părinte sunt sigură că l-a avut. M-am speriat, recunosc, dar ştiu că regretă ce a făcut şi mă iubeşte la fel de mult cât îl iubesc eu!". 

Prezentatoare TV, pălmuită în direct. A intrat în stare de șoc- VIDEO

Ulterior, tenismena româncă a mai scris: "Şi vă rog să înţelegeţi sau cel puţin să încercaţi... Că îmi este extraordinar de greu să mă trezesc de dimineaţă şi să ştiu că tatăl meu nu este acasă. Vă rog frumos să mă credeţi că tot ce a fost, a fost doar o greşeală. Nu zice nimeni că nu a greşit, dar asta nu înseamnă că trebuie să fie tratat în modul în care este tratat acum. Îl vreau pe tata înapoi pentru că îl iubesc".

Tatăl tenismenei românce este în continuare în arest. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel