Momente critice pentru un fotbalist român: două accidente rutiere în 48 de ore

Un fotbalist român a trecut în ultima decadă a lunii septembrie prin moment critice, având în vedere că în doar 48 de ore a avut parte de două accidente rutiere, unul dintre ele soldat și cu doi morți. 

Sorin Marin, fotbalist la Unirea Tărlungeni, a pierdut controlul mașinii, pe 26 septembrie, când se întorcea acasă după după meciul cu Olimpia Satu Mare, 2-2.

În autoturism se afla și colegul său, Răzvan Dîlbea, când pe drumul între Codlea și Vlădeni, fotbalistul a intrat pe contrasens, a ieșit de pe șosea și s-a oprit într-un trunchi de copac! "Ne-am dat jos și nu ne venea să credem că am scăpat teferi, la ce traseu a avut mașina", a mărturisit Marin, citat de gsp.ro.

Doar că, pe 28 septembrie, Sorin Marin a trecut printr-un alt moment critic, în timp ce se afla în autobuz, în drum spre Brașov. Vehiculul a fost lovit, între Șercaia și Perșani, de un Mercedes venit din sens opus. În urma ciocnirii, limuzina s-a rupt în două, iar șoferul și pasagerul din dreapta au murit pe loc. Nimeni din autobuz nu a fost, însă, rănit grav.

"Autobuzul s-a răsturnat pe partea mea, majoritatea geamurilor s-au spart. Am căzut unii peste alții, toată lumea țipa. Mi-am adus aminte ce pățisem cu două zile în urmă. Mi-am făcut cruce și I-am mulțumit lui Dumnezeu", a declarat Sorin Marin. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel