Moment inedit, la iUmor, cu un ucrainean: "Acest număr este unic în lume. M-a costat 20.000 de dolari"

Apariţie inedită în cel de-al patrulea episod al celui mai nou sezon iUmor, difuzat sâmbăta aceasta, de la 20.00, la Antena 1. 

Juraţilor show-ului le va reveni misiunea de a juriza un număr unic în lume, după cum o spune chiar realizatorul lui. Omul-mașină a făcut spectacol pe scena emisiunii de umor, după ce a creat momente desprinse parcă din pelicula Transformers. Delia a fost atât de entuziasmată de performanța artistului, încât, a luat în calcul posibilitatea de a apărea la fel în cadrul unui concert de-al ei.

Care au fost reacțiile de la masa juriului, câte voturi a primit concurentul și cum s-au descurcat contracandidații săi, telespectatorii vor afla mâine, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY. Tot în cadrul noului episod, unul dintre jurați își va folosi jokerul câștigat la concursul organizat înainte de a se începe ziua de filmare.

"M-a costat 20.000 de dolari“

Originar din Ucraina, Bilby Vielkin locuiește de ceva vreme în Italia, unde este artist stradal și unde și-a îndeplinit visul de a construit o mașină unică pe mapamond. El a aflat despre iUmor și a decis să își încerce norocul în cursa pentru marele premiu al emisiunii de la Antena 1. „Mașina am construit-o în trei ani și jumătate. Da, a fost un prototip. Acest număr este unic în lume. Nu are copie, este ideea mea... Am cumpărat o mașină electrică pentru copii, am tăiat-o... Are niște sisteme în costumul meu și niște computere de bord în mașină. Pe mine, crearea acestui număr m-a costat 20.000 de dolari“, a dezvăluit concurentul în cadrul interviului.

Delia, Cătălin Bordea, Nelu Cortea și Cheloo au fost impresionați când Bilby Vielkin și-a făcut apariția pe scena show-ului de umor, unde, pentru început, a făcut mai multe ture. „A venit Transformers! A venit Transformers! Wow! Cât de tare e!“, a strigat Delia în timp ce privea momentul. Atmosfera a fost una incendiară și în holding, unde așteptau contracandidații artistului străin. „Este cel mai bun moment din sezonul 14!“, a exclamat unul dintre concurenții iUmor. 

"Aș putea să intru așa într-un concert?"

„Numărul tău este foarte costisitor“, a spus Cătălin Bordea, iar Cheloo a declarat: „A fost un moment internațional“. Delia a fost inspirată după momentul concurentului care arată la fel ca unul dintre personajele din celebrul film Transformers. „Omul-mașinută a fost spectaculos! Aș putea să intru așa într-un concert? «Mași-nelia» să se numească“, a dezvăluit jurata în cadrul testimonialului. 

În cadrul audițiilor de mâine seară, telespectatorii o vor putea urmări şi pe Elena Voineag, care a venit cu un roast acid la adresa juraților și prezentatorilor. „Bordea nu mai este cea mai cunoscută asistentă TV! Este cea mai cunoscută asistentă TV care are o asistentă TV“, a spus actrița în timpul numărului, stârnind hohote de râs. 

Dacă Ela Voineag și Bilby Vielkin vor intra la votul publicului, cine sunt ceilalți participanți care vor ajunge în această etapă a competiției, care sunt glumele savuroase pregătite de Marius Florea Vizante, aka Dorin Zidaru’, invitatul special al ediţiei și cu ce material a venit Cosmin Natanticu după ce acceptat provocarea rubricii „Dacă aș fi președinte“, telespectatorii vor vedea mâine seară, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel