Moment decisiv pentru Mihai Stoica!

Un moment decisiv se aproprie cu pași repezi, pentru Mihai Stoica.

Mihai Stoica va intra la începutul lunii decembrie la Comisia pentru Eliberări Condiţionate, acolo unde se va judeca posibilitatea ca acesta să ceară ieşirea din închisoare.

Fostul manager al roş-albaştrilor a fost anunţat că dosarul său a va fi luat la studiu de către membrii comisei de la Jilava la începutul luni decembrie, anunţă Fanatik.

"În două trei săptămâni mai mult ca sigur Gică Popescu va ieşi din închisoare, iar la sfârşitul acestui an sau cel târziu la mijlocul lunii ianuarie, şi Mihai Stoica ar putea fi liber. Însă totul depinde dacă dosarul său va fi acceptat de către membrii comisiei pentru eliberarea condiţionată de la Jilava. Apoi Meme va aştepta termenenul judecării actelor la Tribunal", susţine un apropiat al fostului manager stelist, care a adăugat: "Dosarul lui Meme va fi unul beton. El a scris cărţi, a lucrat la tâmplărie la penitenciarul Rahova, este instructor sportiv la Jilava, aşa că în mod sigur la începutul lunii decembrie actele sale pentru cererea eliberării condiţionate vor fi ok".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel