Moisescu: "Capetele înfierbântate" din PNL să vorbească de economie, nu de oi și de Becali

moisescu
moisescu

"Capetele înfierbântate" din eșalonul superior al PNL a obținut "satisfacția decapitării filialei sector 1", a apreciat, vineri seară, președintele demis al PNL sector 1, Vlad Moisescu, reproșându-le acestora că, în loc să se ocupe de oi și de Becali, ar trebui să se ocupe de economie și de locuri de muncă.

Vlad Moisescu a declarat, vineri seară, într-o conferință de presă, alături de primarul sectorului 1, Andrei Chiliman și deputatul PNL Ludovic Orban, că înlăturarea sa a fost realizată de niște "capete înfierbântate" din conducerea partidului, dar că nu-l deranjează personal decizia PNL deoarece nu s-a născut președinte de filială.

"Vă spun un lucru mai de suflet: nu m-am născut președinte de filială, singura mea calitate politică reală este că sunt membru PNL din februarie 1990. Am început activitatea politică lipind afișe în campannia prezidențială a dlui Radu Câmpeanu în 1990 și după aceea am ajuns să conduc timp de 11 ani cea mai puternică filaila din țară, în 2001. Nu am vânat funcții guvernamentale sau funcții de partid pentru că nu am vrut să ies în față, pe aceste considerente nu mă afecteaza în mod neapărat personal această decizie de azi decât în măsura în care ea afectează interesele PNL, lucru pe care l-am spus și în ședința biroului PNL. Mă tem că decizia de azi nu e bună pentru noi în perspectiva bătăliei dure care ne așteaptă și din păcate, în loc să ne concentrăm asupra soluțiilor noastre pentru România, asupra ofertei USL pentru români, ne ocupăm de refuieli interne. Vorbim de oi și de Becali în loc să vorbim de economie și de locuri de muncă. Sper că ne vom opri aici, sper ca aceste capete înfierbântate din conducerea partidului care au obținut azi satisfacția decapitării filialei sector 1 să se concentreze mai mult asupra soluțiilor pentru societatea romanească. În ceea ce mă privește, voi face ce am făcut de 22 de ani, să dau jos acest costum. O să merg alături de extraordinarii mei colegi din filială și de candidații noștri pe teren ca să punem umărul în campania lor. Vă asigur că rămân la datorie", a declarat Moisescu.

Întrebat despre acuzația liderului PNL, Crin Antonescu, potrivit căreia el este cel care i-a spus la telefon lui Victor Paul Dobre că PNL este un "grup infracțional organizat", Moisescu a răspuns: "E o marotă mai veche asta cu înregistrările respective, nu știu dacă dl Antonescu are acces sau nu la înregistrările făcute ilegal pe telefon. Cert este că dl Dobre nu a confirmat azi acest lucru și a fost de față", a precizat Moisescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel