Moise Guran, în USR. Radu Herjeu: Este de-a dreptul obscen

Radu Herjeu
Radu Herjeu

Radu Herjeu a comentat despre cum se încearcă 'spălarea' jurnalistului Moise Guran, recent intrat în politică.

'Este de-a dreptul obscen halul în care talibanii încearcă să acrediteze ideea că e absolut în regulă ca un ”jurnalist”, plătit de un radio național să facă emisiuni echidistante, corecte și echilibrate (cel puțin sper că pentru asta i se dădea simbrie), era, în paralel, și consilier al unor partide/politicieni în plină campanie electorală!

Toxice sunt prostia, ticăloșia și dubla măsură care au infestat România! Dar fără ele, propagandiștii ar muri de foame! Și mulți politicieni, noi sau vechi, ar dispărea! #Bleah' a scris Radu Herjeu.

'Ah, la fel de obsceni mi se par și cei care, dintr-o dată, sunt oripilați de lipsa de deontologie a noului om nou din politică! Cum descoperă apărătorii independenței jurnalismului că nu e în regulă ce-a făcut el! De parcă n-a fost vizibil din avion în tot acest răstimp că numai imparțială și echidistantă n-a fost activitatea propagan... pardon, ”jurnalistică”, a suspomenitului!'

'Da, sigur, acum s-a autodenunțat că a coborât atât de jos, lucrând și pentru politicieni în timp ce își aburea fanii naivi, dar inteligenți, că e corect și nepartizan în tot ce spune. Dar scutiți-ne cu ipocrizia asta și cu ochii dați peste cap ”Vai, ce urât! Vai, nu ne vine să credem! Vai, așa ceva nu se face! Vai, se schimbă percepția publicului asupra întregii profesii!” a mai menționat Radu Herjeu, pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel