Modric, jucătorul anului. Trofeu oferit de FIFA

Luka Modric
Luka Modric

Mijlocaşul Luka Modric, câştigător al Ligii Campionilor cu Real Madrid şi vicecampion mondial cu naţionala Croaţiei, a fost votat cel mai bun fotbalist al anului, luni seara, în cadrul Galei Premiilor ''The Best'', organizată la Londra de Federaţia Internaţională de Fotbal (FIFA). 

Modric (33 ani) s-a impus în faţa portughezului Cristiano Ronaldo, transferat vara aceasta de la Real Madrid la Juventus Torino, şi a egipteanului Mohamed Salah, finalist cu Liverpool în Liga Campionilor. Modric, desemnat şi cel mai bun jucător al Cupei Mondiale din Rusia, în iulie, a primit distincţia din mâinile preşedintelui FIFA, Gianni Infantino. 

Cristiano Ronaldo câştigase Premiul The Best la primele sale două ediţii, în 2016 şi 2017

Este o mare onoare şi un sentiment frumos să mă aflu aici cu acest trofeu incredibil în mână. Îi felicit pe Cristiano (Ronaldo) şi pe Salah pentru un sezon excelent. Cu siguranţă vor avea şi alte şanse în viitor, a afirmat Modric. 

Acest premiu nu este doar al meu, este şi al coechipierilor de la Real Madrid şi din naţionala Croaţiei, al antrenorilor mei şi al tuturor celor fără de care nu ar fi fost posibil. Vreau să mulţumesc familiei mele, fără susţinerea căreia nu aş fi fost aici. Vreau să spun că echipa Croaţiei din 1998, care a terminat pe locul al treilea la Cupa Mondială, a fost inspiraţia mea. Acum sper că vom fi o inspiraţie pentru generaţiile care vin, a mai spus Modric. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel